“Wij hebben een jaar lang zang coaching gevolgd. Hoewel beginners zijn waren en zijn we nog steeds verbaasd hoeveel meer we kunnen met onze stem. Naast zingen is dit ook goed voor onze ademhaling en spraak. Dat heeft ons ook in ons dagelijks leven geholpen. Vaak kwamen we gespannen aan in de zangstudio, vanwege de waan van alledag maar gingen we toch in een andere energieke “flow” weer weg. Bedankt Rob voor de vele aangename en leerzame lessen.”

Module Bevrijd Je Stem!

Heb je een druk leven? Zit je ademhaling te hoog? Heb je moeite om jezelf te presenteren? Zit je vast in je lijf? Ook hierin kunnen wij helpen, door bijvoorbeeld te werken aan juiste ademhaling, je stem leren horen, resonans zingen en draagkracht leren ontwikkelen, we leren je om te gaan met met faal- en podiumangst. Spelenderwijs en op basis van wederzijds vertrouwen werken we doelmatig aan jouw specifieke zangwens en vraagstelling. Waardoor je jezelf als persoon zal verbazen met het uiteindelijke resultaat! Zangstudio ROBB heeft ruime ervaring met mensen met een sociaal emotionele stoornis zoals (ADD, ADHD, PDD-nos, Autisme). Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt!

Aantal personen:
Priveles of duoles.

Lesduur:
1 uur.

Minimale afname:
5 uur.

Leeftijdscategorie:
Vanaf 21 jaar.

Genre & Stijl:
Alle lichte muziekstijlen zijn welkom; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, Musical, Soul, R&B, Singer-songwriter, noem maar op. Er kan zelfs aan eigen songs gewerkt worden!

Prijzen Module Bevrijd je Stem!:

Afname aantal lesurenKortingPrijs per lesuur (excl. 21% BTW)
5 uur€ 47,00
10 uur6%€ 44,18
15 uur8%€ 43,24
20 uur10%€ 42,30

– Totaalbedrag kan ineens worden voldaan of in vaste maandtermijnen. Bij betaling ineens ontvang je een cadeaubon voor 1 uur les om cadeau te geven aan een vriend(in) of kennis.

– Voor cursisten die 21 jaar of ouder zijn dienen we 21% BTW af te dragen, dit percentage wordt in de lesprijs doorberekend.

– Duolessen zijn voordeliger aangezien de lesprijs gedeeld kan worden door twee cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

 

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English