“Ik nam in zanglessen bij Rob en nam ook enkele gitaarlessen, om mezelf tijdens het zingen beter te kunnen begeleiden op de gitaar. Rob heeft me geleerd om te variëren in ritmische begeleiding in een nummer, verschillende akkoord liggingen te gebruiken en gaf de mogelijkheid om live te spelen. Handig en bruikbaar, bedankt!”

Module Gitaar Beginner

Je vind gitaar een leuk instrument? Je wilt graag gitaar leren spelen? Of heb je al een gitaar en wil je er nu eindelijk eens iets op leren spelen? Speel je zelf al wel een beetje maar wil je je gitaarspel verbeteren? Kom alleen of samen met je partner, vriend of vriendin gitaar leren spelen. We gebruiken een methode waarbij je direct akkoorden leert spelen en diverse slagritmes aanleert. Zo kun je al vrij snel enkele bekende songs mee gaan spelen. Je zal elke les weer weggaan met een lach op je gezicht en vol energie! We kunnen werken aan o.a. linker- en rechterhand techniek, diverse slagritmes, diverse open akkoorden, fingerpickingstyle, juiste lichaamshouding, plectrumtechniek, de anatomie van de gitaar, etc. Maar ook specifieke vragen en doelstellingen van jou zelf. Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt!

Aantal personen:
Priveles of duoles.

Lesduur:
1 uur.

Minimale afname:
5 uur.

Leeftijdscategorie:
Vanaf 10 jaar.

Genre & Stijl:
Je kan gitaar leren spelen in diverse lichte muziekstijlen; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, R&B, Singer-songwriter, noem maar op. We werken met een elektrische of een akoestische gitaar.

Prijzen Module Gitaar Beginner:

Afname aantal lesurenKortingPrijs per lesuur (excl. 21% BTW)
5 uur€ 47,00
10 uur6%€ 44,18
15 uur8%€ 43,24
20 uur10%€ 42,30

– Totaalbedrag kan ineens worden voldaan of in vaste maandtermijnen. Bij betaling ineens ontvang je een cadeaubon voor 1 uur les om cadeau te geven aan een vriend(in) of kennis.

– Voor cursisten die 21 jaar of ouder zijn dienen we 21% BTW af te dragen, dit percentage wordt in de lesprijs doorberekend.

– Duolessen zijn voordeliger aangezien de lesprijs gedeeld kan worden door twee cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English