“Mijn zanglessen heb ik gecombineerd met gitaarlessen. Rob heeft bruikbare tips gegeven in het begeleiden van mezelf op gitaar.”

Module Intro Gitaar

Tijdens de introductieles maken we kennis met elkaar en doen we een intake en inventariseren we je doelen en wensen met betrekking tot gitaarles.
Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen stemmen wij daar de beste aanpak op af. We gebruiken gitaarmethodes en speelstukken die het beste bij jouw als persoon passen en werken. Natuurlijk speel je in deze les ook een stukje op een gitaar en gaan we direct aan de slag! Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt!

Aantal personen:
Priveles of duoles.

Minimale afname:
1 uur.

Leeftijdscategorie:
Vanaf 10 jaar.

Genre & Stijl :
Je kan gitaar leren spelen in diverse lichte muziekstijlen; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, R&B, Singer-songwriter, noem maar op.

Prijzen Module Intro Gitaar:

Afname aantal lesurenKortingPrijs per lesuur
1 uur25,53%€35,00 (onder 21 jaar)
1 uur25,53%€35,00 (excl. 21% BTW, vanaf 21 jaar)

– Totaalbedrag dient ineens te worden voldaan voorafgaand aan de les of contant tijdens de les.

– Voor cursisten die 21 jaar of ouder zijn dienen we 21% BTW af te dragen, dit percentage wordt in de lesprijs doorberekend.

– Duolessen zijn voordeliger aangezien de lesprijs gedeeld kan worden door twee cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

 

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English