“Om toegelaten te worden aan het conservatorium moest ik mijn harmonieleer wat bij spijkeren. Rob heeft me daar stapsgewijs mee geholpen, in hapklare en duidelijke theoretische blokken. Ook mijn gehoortraining is bijgeschaafd aan de hand van goede intervaloefeningen die telkens weer wat werden uitgebreid. Rob, dankzij jouw hulp, kennis en enthousiasme is het gelukt!”

Britt

Module Muziektheorie en Solfège

Je wilt je graag gaan voorbereiden op een toelatingsexamen voor een conservatorium of andere muziekvakopleiding? Of je wilt jezelf gewoon verdiepen in muziektheorie, harmonieleer of solfège? Ook hiervoor kun je bij Zangstudio ROBB terecht. Dankzij een flinke dosis ervaring en conservatorium achtergrond kunnen we je van dienst zijn. Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen, of die van de opleiding waar je graag toegelaten wilt worden, stemmen wij daar de beste aanpak op af. Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt! Lessen vinden plaats bij Zangstudio ROBB of online.

Aantal personen:
Priveles of duoles.

Minimale afname:
5 uur.

Leeftijdscategorie:
Vanaf 17 jaar.

Lessen kunnen plaatsvinden in de zangstudio van Zangstudio ROBB of online.

Prijzen Module Muziektheorie en Solfège:

Afname aantal lesurenKortingPrijs per lesuur onder 21 jaarPrijs per lesuur vanaf 21 jaar (excl. 21% BTW)
5 uur€ 47,00€ 47,00
10 uur6%€ 44,18€ 44,18
15 uur8%€ 43,24€ 43,24
20 uur10%€ 42,30€ 42,30

– Totaalbedrag kan ineens worden voldaan of in vaste maandtermijnen. Bij betaling ineens ontvang je een cadeaubon voor 1 uur les om cadeau te geven aan een vriend(in) of kennis.

– Voor cursisten die 21 jaar of ouder zijn dienen we 21% BTW af te dragen, dit percentage wordt in de lesprijs doorberekend.

– Duolessen zijn voordeliger aangezien de lesprijs gedeeld kan worden door twee cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English