“De TVS methode heeft mij enorm geholpen om van een ongeoefende zangstem snel tot een aanhoorbaar resultaat te komen. De wijze waarop Rob de methode toepast, geeft je de mogelijkheid om heel gericht aan je verbeterpunten te werken. Daarnaast werk ik graag met Rob aan de vocalen voor de songs van mijn band. Zijn inzichten zorgen altijd weer voor een frisse invalshoek op een refrein, brug of couplet.”

Theo TalboomBreda (NL)

Module Werken aan Eigen Songs

Schrijf je al eigen teksten? Maak je al eigen composities en songs? Bespeel je een akkoordinstrument (piano en/of gitaar) en wil je graag aan je eigen songs werken of wil je leren hoe je dat kan doen? Heb je andere specifieke vragen en doelstellingen waar je aan wilt werken op het gebied van songwriting? Zangstudio ROBB kan je helpen! Ahv heldere doelstellingen en een concrete aanpak. Je zal versteld staan van de resultaten die je gaat bereiken! Zangstudio ROBB heeft meer dan 20 jaar ervaring als uitvoerend leadzanger, gitarist en songwriter. In 2013 werd de kwartfinale in een gerenommeerde songwriters contest in Engeland behaald. Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt!

Aantal personen:
Priveles of duoles.

Lesduur:
1 uur.

Minimale afname:
5 uur.

Leeftijdscategorie:
Vanaf 17 jaar.

Genre & Stijl:
Alle lichte muziekstijlen zijn welkom; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, Musical, Soul, R&B, Singer-songwriter. Als het maar eigen werk is!

Lessen kunnen plaatsvinden in de zangstudio van Zangstudio ROBB of online.

Prijzen Module Werken aan Eigen Songs:

Afname aantal lesurenKortingPrijs per lesuur onder 21 jaarPrijs per lesuur vanaf 21 jaar (excl. 21% BTW)
5 uur€ 47,00€ 47,00
10 uur6%€ 44,18€ 44,18
15 uur8%€ 43,24€ 43,24
20 uur10%€ 42,30€ 42,30

– Totaalbedrag kan ineens worden voldaan of in vaste maandtermijnen. Bij betaling ineens ontvang je een cadeaubon voor 1 uur les om cadeau te geven aan een vriend(in) of kennis.

– Voor cursisten die 21 jaar of ouder zijn dienen we 21% BTW af te dragen, dit percentage wordt in de lesprijs doorberekend.

– Duolessen zijn voordeliger aangezien de lesprijs gedeeld kan worden door twee cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English